onsdag 28. oktober 2009

Onsdags Helt er Spike Jonze! Where The Wild Things Are eier på kinotoppen!


Lett helt! Spike Jonze bror i faget og drømmen om å få mat ut til de sultende topper kino besøket i Usa!
Med filmen "Where the Wild Things Are". YES! Det er håp, gutten som begynte i filmbransjen med skatefilm "Video Days" har nå nådd toppen på kino listene med sin egen spillefilm. Han har jo vært på sølvskjermen tidligere med "Being John Malkovich" og som eier, men ikke på toppen av Box Office. Han er så kul. Det var også han som stod ansvarlig for eksplosjon scenen i Fully Flared. Som ikke er så alt for teit. Han er så sykt kul. Laget verdens kuleste musikkvideoer også som bare er mat. For daftpunk, beastie boys,

Mat gratulerer helt, venn, bror og inspirasjonskilde Spike med suksessen, den er så fortjent.
Og Hypeingen rundt filmen, og promoteringen er helt gjennomført super smart, kul. Lakai har laget egene sko, brett, det har blitt lansert klerkolleksjoner, Wow, det har vært over alt på blogger rundt om, alle digger det. Å, mat filmen er så koselig også. Det er lixzom som det ikke går ann å ikke like den. Hail 2 tha chief Spike Jonze! Kuleste kisen, og han virker så enormt snill, Og det er det viktigste i verden, Alltid vær snill! Da kan du ikke være slem, viss du er snill.





Andre ting av Spike(mad mat kompanjong)



4 kommentarer:

  1. spike syklet bmx før han rotet seg inn i skate greien. så det er hos oss han har røttene. koz truls

    SvarSlett
  2. Det er sant men
    one love <3

    SvarSlett
  3. men du kisen, her gikk det over stokkk og stein med tanke på god nårsk rettskrivning. merker at jeg ikke klarte å lese det, eller har fått dyss. rare greier assa.

    mario btw,

    BIGGUP!

    SvarSlett

Mata comment?